Përshkrimi

Kompani shitje me pakicë. Perpunimi i dyerve dhe dritareve nga plastika dhe alumini.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

D.A.G Group shpk

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Rr.Hasan Prishtina 15000 Obiliç

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS