Përshkrimi

Mobileria 5 Vëllezërit punojmë dhe montojmë pjesë të ndryshme të mobileve, sipas porosisë së klientëve. Cilësi dhe kualitet i garantuar.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Mobileria 5 Vëllëzrit

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Doganaj, Kaçanik

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS