Përshkrimi

Dyer dhe Dritare te Plastikes ,
Gilindera , Roleta . Me kualitet të lartë dhe përvojë pune
20 vjeqare

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Buli Plast

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS