Përshkrimi

Ndërmarrja Ndërtimore Gp Ridvan ofron keto sherbime: Projekte per shtepi, Ndryshime ne projekt, Ndertime te ulta dhe te mesme, Ndertime me qelsa ne dore..

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Plane GP-Ridvan

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

kosov

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS