Përshkrimi

Bejmë rregullimin e teracave, ballkoneve,shkalleve dhe ambinteve tjera me guralec te vogel dhe mermer e muzaik te ndryshem.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Bledar Lubovci

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Therandë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS