Përshkrimi

Restaurant Fshati ofron menu tradicionale, me produkte bio dhe natyrale të Kosovës

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Fshati Restaurant

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtine,Rruga B

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS