Përshkrimi

Ne kujdesemi që gatimet tona t’i shijoni kudo, të freskëta dhe me cilësi të përkryer, sepse në fund, kur çdo gjë është thënë dhe bërë, është ushqimi dhe shërbimi që ju mbani mend!

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Restaurant Te Ilka

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Nexhip dhe Ferat draga 22 42000 Vushtrri, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS