Përshkrimi

Auto Bartje me Kran
Bejm Bartjen e Veturave dhe Mjeteve te Ndryshme te Transportit Makinave te Ndryshme Bujqsore Makinave te Punes deri ne 4500Kg
N Tere Territorin e Kosoves

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Auto Bartje Behrami

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Obiliq

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS