Përshkrimi

Antrasohuni tani: https://sites.google.com/view/botadizajnit
☑ Mesimet jane ne formatin e videove
☑ I shpjeguar ne gjuhen shqipe
☑ Mund te mesoni nga te deshironi dhe kur te deshironi.
☑ I pergatitur per fillestar.
☑ I lehet per t'u kuptuar dhe mesuar.
☑ Vazhdimisht shtohen mesime te reja

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Bota e Dizajnit

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtine

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS