Përshkrimi

Fabrika jone e plastifikimit ofron ngjyrosjen me pluhur elektrostatik me pajisjet me moderne dhe standard europian.
Zinkunie eshte lider ne prodhimin dhe eksportin e produkteve te metalit ne shtetet europiane

Zinkunie Plastifikim
Metal
Ngjyrosje

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Zinkunie Plastifikim

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Rr. Tranzitit pn. Parku industrial Holandez 20000 Prizren, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS