Përshkrimi

Kompania e Pastrimit "We Clean" - Pejë

Servis per Pastrim dhe Mirembajtje i Specializuar.

Pastrim dhe Dezinfektimin
- Pastrim te Divanve.
- Pastrim te Dyshekve.
- Pastrim te Karrikeve.
- Pastrim te Veturave.

Pastrim Gjeneral dhe Mirembajtje
- Pastrim Shtepive.
- Pastrim Banesave.
- Pastrim Zyreve
- Pastrim Dritareve
- Pastrim Parketit
- Pastrim Laminatit
- Pastrim Keramikes
- Pastrim Granitit
Dhe shume oferta tjera...! ( Jepi jete shtepis tuaj )

Dhe ne kontaktit: 049/333-893. (What'sapp & Viber)

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kompania e Pastrimit "We Clean" - Pejë

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Peje

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS