Përshkrimi

Bejme instalime te rrymes, ujesjellesit dhe ngjitjen e pllakave te qeramikes, mermerit, granitit e llojeve te tjera 044292112

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Rrymë, ujësjellës, Keramika Musaj

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtine

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS