Përshkrimi

Bëjmë instalimin e rrymës elektrike
shtëpiave të mëdha dhe të vogla
ndërtesave lokaleve etj
Ndrrmin e paisjeve elektrike
siguresave, ndrqimin,e shum sherbimeve tjera

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

ELEKTRO INSTLUES STRANA

21 November 2020

unë e dua këtë profsion dhe kam i çertifikuar. tek DIAKONIE TRANING CENTER KAM KRYER PRAKTIK. DHE JAM I GATSHUM TË JEPI MAKSIMUMiN TEM NE PUN ME CILSI GATANCI EVROPJANE. DHE PUN PERKRYER

ELEKTRO INSTLUES STRANA

1 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovicë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS