Përshkrimi

,,Diari Group sh.p.k." ju ofronë:

Suvatim i jashtëm

Izolime të mureve të jashtme me stiropor të presuar të dimensioneve të ndryshme, me ngjitës të kualitetit të lartë.

Suvatim i brendshëm

Bëjmë suvatimet e mureve të brendshme me finalizimet me fasadime të plota e strukturale. Puna me cilësi të lartë dhe kohë të shpejtë nga stafi ynë profesional,

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Diari Group Sh.P.k

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prizren

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS