Përshkrimi

Kryejm Servisimin , ngjyrosjen , e te gjitha llojeve te traktorave dhe pjesve bujqsore ne pergjithsi ,si dhe bejm presivatjem e te gjitha gypav hidraulik

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Te Aliu

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Vushtrri

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS