Përshkrimi

Restorant peshku dhe të skuqurash

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Restaurant Trofta Petrovë

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Xhemshir Xhemshiri, Petrovë 7200 Stimlje, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS