Përshkrimi

Historia e IDEAL filloi 18 vite më parë. Që nga viti 2003 IDEAL është rritur në një brend të njohur ndërkombëtarisht.
Klientët tanë besnik, jenë bashkautorët e historisë sonë të suksesit.
Klientët tanë kenë qenë gjithmonë inspirimi ynë dhe shpresojmë se ne gjithashtu do të ju inspirojmë juve me produktet tona
Na vizitoni ne këto pikat tona:
IDEAL 1 Magjistrale Prishtinë-Shkup (kilometri i 15 ana djathtë),Llugaxhi
IDEAL 2 Dhe në Ferizaj
Rr. Driton Islami
IDEAL 3 Magjistrale Ferizaj-Shkup afer restaurant Mani).

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

IDEAL Kamina

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

IDEAL KAMINA, M2 - Magjistrale Prishtine-Ferizaj Kilometri i 15 70000 Ferizaj, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS