Përshkrimi

045-601-250 +37745601250
Bojmë porosia nga Laureta
naper Restorante dhe furra etj
Punojm vetëm në rrethinat e ferizajit

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Porosit Flia Pozhoran

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pozhoran

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS