Përshkrimi

Pajisuni me rrjetat për insekte nga SHPENDI ROLETA dhe shijoni ajrin e freskët në ambientin tuaj të brendshëm gjatë stinëve të ngrohta, duke mos u brengosur për insektet.
Të gjitha kornizat janë të veshura me rrjetën e fortë dhe të qëndrueshme, në mënyrë që t'i rezistojë kohës. Të përshtatshme për të gjitha llojet e dritareve dhe dyerve.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Shpendi Roleta

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Lipjan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS