Përshkrimi

Rrjeti i restaurantave “Oita” ju prezenton projektin më të ri dhe me të veqantin në rajon.
“ Oita Event “ Restaurant & Wedding Hall

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Restaurant Oita Event

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Magjistralja Gjakovë - Prizeren, kilometri i 2-të 50000 Gjakova, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS