Përshkrimi

Ndërmarrje e specializuar për prodhimin dhe montimin e:
-Roletave të jashtme dhe të mbrendshme.
-Xhamave lëvizës dhe rrëshqitës.
-Perdeve të ndryshme si: (Zebër, Trakë, Rolle, Plise etj.)
-Dyer Harmonikë.
-Rrjeta kundër insekteve.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Art Roleta

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Rruga Nënë Tereza 471 12000 Fushë Kosovë, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS