Përshkrimi

"Fati Plast"
Prodhojm dyer dhe dritare nga Plastika e druri, si dhe të gjitha llojet e roletave dhe te gilinderave.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Fati Plast

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjilan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS