Përshkrimi

Bëjmë prodhimin e të gjithë llojeve të metaleve dhe montimin e tyre.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Metal Punues Jetoni

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Lebushë 51000 Deçan, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS