Përshkrimi

Pastrim gjeneral të shtëpiave, banesave, lokaleve,zyrave, objekteve, oborreve dhe hapësira të tjera. Gjithashtu ofrojmë pastrime të veturave, mobiljeve shtëpiake, dezinfektim me avull etj.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Diamant Pastrimi DP

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosova

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS