Përshkrimi

Restaurant Dukagjini ofron ambient familjar me guzhin dhe sherbime korrekte ju mirpresim

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Restaurant Dukagjini

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Poterq 32000 Klina, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS