Përshkrimi

Dizajni i banesës është bërë me ngjyra pastel të heshtura, neutrale dhe me estetikë minimaliste.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

SHE atelier

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjilan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS