Përshkrimi

Bejm punime dhe dekurime me knauf,Rafaelo,Stuko, Instalimin e ujit, Montimin e Sanitaris, Dhe montimin e Pllakav.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Bejm Punime dhe dekorime me knauf

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS