Përshkrimi

Dino Company është kompani e cila merret me ndërtimin e komplekseve afariste-banesore. Kompania jonë ofron një kualitet të lartë për klientët, dhe është një kompani ku ju mund të gjeni zgjidhje për apartamentin tuaj.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Dino Company

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Lipjan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS