Përshkrimi

•Home Tekstil gjithmonë pranë
konsumatorëve.
●Porosit artikullin online, prano porosinë n'derë të shtëpisë
•Set shtrati për dy perosna 15.99€
200x210cm
•Set shtrati per femije 13.99€
160x210cm
•Set shtrati për një person 13.99€
160x210cm
Porosit Online, Transporti Gratis
■Vetem tek Home Tekstil■

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Home Tekstil

15 June 2021

Ndjehu komod me dizajnet cilësore dhe moderne të rafinuara për t’ju ofruar përmisimin e kualitetit të jetës në familje në çdo shtëpi +38348478412

Home Tekstil

1 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS