Përshkrimi

Bëjmë instalimin e rrymës në objekjte të ulta dhe të mëdha si dhe ngrohjet qendore me radiator dhe toksor me kujdes dhe profesionalizëm kush tjetër ELEKTROSTRANA dhe klienetet tanë janë të kënaqur me punën ton ne ndriqojmë buzëqeshjën tuaj mundeni ta gjeni në faqen tonë elektro instalues strana në facebook

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

ELEKTRO INSTLUES STRANA

21 November 2020

unë e dua këtë profsion dhe kam i çertifikuar. tek DIAKONIE TRANING CENTER KAM KRYER PRAKTIK. DHE JAM I GATSHUM TË JEPI MAKSIMUMiN TEM NE PUN ME CILSI GATANCI EVROPJANE. DHE PUN PERKRYER

ELEKTRO INSTLUES STRANA

1 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovicë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS