Përshkrimi

Qe plot vite me radhë ne prodhojm mobile të ndryshme ! Kemi konsumator nga e tërë Kosova por edhe nga Shkupi e Shqiperia ku deri me tash janë të kënaqur dhe të rehatshum me punën tonë.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Mobileria Besi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Ferizaj

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS