Përshkrimi

Besnik Hyseni

Ofron këto #shërbime profesionale të #kontabilitetit për biznese dhe individë :
✅Regjistrimi i Biznesit
✅Libërmbajtje dhe Kontabilitet
✅Përpilimin dhe deklarimin e tatimeve

Po ashtut partner dhe bashkpuntor.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Besnik Hyseni

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovica

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS