Përshkrimi

Te Mensuri Metal

Fabrika e perpunimit te Metalit/Hekurit
Fabrika e cila tashmë ka poshtuar tregun kosovar edhe më gjër si: Gjermani,Zvicer,Austri në tër Europen.
Te Mensuri Metal ju Ofron cilsi garati dhe kualitet të latrë të Metalit po ashtu edhe pregaditjen në mënyrë profesionale TE MENSURI METAL

Nr.tel + 383 44 266 092
+ 383 49 898 280

Jeni të mirpritur.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Te Mensuri Metal

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Malisheve

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS