Përshkrimi

Tenda me qera të sigurta dhe stabile per ceremenoni te ndryshme familjare karrika tavolina 049-286-167 tendat jan me dimenzione te ndryshme

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Lindrit Muhaxheri

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Uroshevac

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS