Përshkrimi

Shatora ,tenda dhe karrika me qera.
Gjendemi ne Lipjan

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Shatora me qera TONI&REMI

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Lipjan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS