Përshkrimi

Bëjm: Montim demontim te Mobiljeve prej vendit ne vend dhe rregullimin e tyre qa te ka nevoj per servis

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Monter i Mobiljeve

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjilan- Ferizaj

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS