Përshkrimi

Restauranti i parë i peshkut dhe të freskët dhe frutave te detit në Gjilan.
Destinacioni në Stanishor

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Restaurat Trofta Gjilan

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Stanishor 60000 Gjilan, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS