Përshkrimi

PB-Install ka për qëllim ofrimin e shërbimeve si; Instalimin dhe servisimin e të gjitha sistemeve të Ngrohjes Qëndrore, sistemeve të Ujësjellësit, dhe Sanitarisë

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

PB-Install

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS