Përshkrimi

Pregadisim turshi si dhe gatime me porosi.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Gatime nga Leudita

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Rruga Besnik Osmani nr 8/A Ferizaj

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS