Përshkrimi

  • Instalime Elektrike
  • Projekte Elektrike
  • Punime ne Tension te Larte
  • Montimin dhe Shitja e Trafove
  • Montimin dhe Shitjen e Shtyllave Elektrike
  • Ndriqim Publik (Montim , Shitje)
  • Sherbime 24h me Shport 13m Lartesi
  • Transport me Kamjonet Kran 4m x320x220

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Elcorporation Shpk

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

gjilan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS