Përshkrimi

Te Mensuri Metal ‍ ju ofron modelet më më cilsore dhe kualitative në Kosovë, duke filluar nga perpunimi i metalit e deri të montimi i tyre, duke filluar nga: Dyert,Gilinderat,Rrethoje për Oborre,Terasa etj.

TE MENSURI METAL ‍

Nr.tel + 383 44 266 092
+ 383 49 898 280

Ju mirpresim në qdo moment.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Te Mensuri Metal

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Malisheve

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS