Përshkrimi

Pastron dhe zbardhon dhembet.qetson dhimbjen e dhembeve gjithashtu e qetson dhimbjen edhe te bebat kur fillojn te dalin dhembet e par

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Mery

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Tetove

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS