Përshkrimi

Kompania Vëllezerit Imeri nga Mitrovica me sukses kanë arritur që produktet e tyre cilësore t'i plasojnë fuqishëm në tregun vendor por edhe me eksport jashtë vendit.

Shërbimet cilësore, stafi profesional dhe çmimet e volitshme janë ato që e dallojnë këtë kompani nga të tjerat.

Këto janë produktet kryesore nga Alumini dhe Plastika që ata prodhojnë:

●Dyer dhe Dritare
●Gilindera dhe Roleta
●Grila Perde te ndryshme, etj.
● Transporti dhe montimi bëhet në tërë Kosovën

-Pëveç këtyre, kjo kompani gjithashtu punon edhe me Alumin, fasadë alikobond.

Për më shumë detaje, ju ftojmë të vizitoni lokalin në Mitrovicë që gjendet përballë Kishës Ortodokse.

Gjithashtu ne kemi edhe selinë tonë në Belgjikë dhe ky është numri kontaktues: +32492068864

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Vëllezerit Imeri

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovicë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS