Përshkrimi

Shitje me pakicë të materialeve të Hidroizolimit nga firma Vedag e Germanis dhe nga firma General Membran e Italis.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Hidroizolim ODA Construction

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjilan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS