Përshkrimi

Margarina Floil, e përkryer për pjekje dhe gatim.
Po ashtu Margarina Floil pasuron organizmin me vitamin A dhe përmban shumë antioksidant.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Floil

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

kosov

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS