Përshkrimi

Te Mensuri Metal ‍
Fabrika e perpunimit të Hekurit/Metalit

Aty ku ëndrra realizohet.
Gjithçka nga përpunimi i hekurit metalik
duke filluar: dyert, gilindrat, gardhi për Oborr, tarracë, kulm para-kondicionimi, mënyrë lazer gilindera dhe shumë më tepër.

TE MENSURI METAL
Nr.tel +383 44 266 092
+ 383 49 898 280

Ju mirpresim në qdo moment.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Te Mensuri Metal

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Malisheve

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS