Përshkrimi

Restorant me cilësi të lartë me një kuzhinë Italijane me një përvojë shumë vjeqare .Tek ne keni mundësinë të freskoheni me akullore të cilësis së lartë , si dhe me pije të ndryshme.
Ju mirë presim Stafi i Restaurantit -Familja Shabanl

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Restaurant

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Platz der Deutsche Einheit 1, 59065 Hamm

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS