Përshkrimi

Ne si kompani kujdesemi që klienti jonë të ketë një pamje mbreslenese gjithe bukuri e hijeshi rreth ambientit të cilin na e kërkon. Ne jemi të kujdesshëm ndaj klienteve tonë, që t’i ofrojmë çmime sa më të volitshme dhe të arsyeshme për kryerjen e shërbimeve tona.
Ju Ftojmë që të na vizitoni në web faqën tonë: www.naimpex.eu, me një dizajn krejtësisht të ri, ku do të mund të njoftoheni për më shumë lidhur me shërbimet tona..
Klientë të nderuar!
Me lokacion gjindemi Magjitstralja Peje-Prishtine (2.32 mi) Qyshk, Nr.Kontaktues +38349240876
E-mail : info@naimpex.eu
Ju mirepresim

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Naimpex Shpk

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Magjitstralja Peje-Prishtine

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS