Përshkrimi

Tvshqip iptv me super qmime ne treg
✅Tv kanale nga gjith bota

✅Tv Kanale Shqiptare

✅Kanale Sportive ⚽️ ‍♂️
Filma & Dokumentar & Fëmijë ‍ ‍ ‍ ‍ ‍♀️
Kanale ndërkombëtare ✅
Filma Me Titra Shqip & Huaj
OFROJMË
✅Stabilitet Maksimal
✅Aktivizim Mbrenda Minutave
✅Support / Shërbim 24/7
✅Cilësi dhe kualitet & stabilitet 100%
✅Test 24h Orë te Kanaleve Tona
✅Support 24/7 online
Në kujdesimi për ju ,Qe ju Te jeni te kenaqur
Punojm vetëm permes facebookut-https://www.facebook.com/tvshqip.diti

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

IPTV

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosov

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS