Përshkrimi

Aty ku ëndrra realizohet.
Gjithçka nga përpunimi i hekurit metalik
duke filluar: dyert, gilindrat, gardhi për Oborr, tarracë, kulm para-kondicionimi, mënyrë lazer gilindera dhe shumë më tepër.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Te Mensuri Metal

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Malisheve

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS